Páginas

viernes, 21 de febrero de 2014

El concurs Dansa en Vídeo ja està en marxa

Del cicle anual Territori en Dansa arriba la segona convocatòria del concurs Dansa en Vídeo que es realitzarà el proper 15 de març al Centre Cívic de la Taxonera. El projecte és una gran oportunitat per demostrar les qualitats artístiques per la dansa davant d'un públic i d'un jurat compost per personalitats importants en el món de la dansa i la cultura.

Grup Taxothree. Foto: Jordi Romero
L'activitat coinsisteix en gravar una coreografia amb una de les tres cançons que proposa l'organització del projecte, pujar-la a la plataforma YouTube i esperar a que tot aquell que ho desitgi voti per la seva coreografia preferida. Els tres vídeos que obtinguin més votacions seran els tres finalistes del concurs i hauran de ballar en directe davant d'un jurat professional el dia de la final.


Grup Hip Dance. Foto: C.C. El Coll 
El grup de dansa Taxodance ha creat dos equips, ja que per regles de concurs els grups no han de sobrepassar els 5 components. El primer grup, anomenat Taxothree -format per Paqui, Eli i Àngels- ha apostat per una cançó d'estil pop-rock, mentre que el grup Hip Dance -compost per Carol, Anna, Sònia i Berta- ha preferit arriscar amb el hip-hop. Aquest cap de setmana passat van gravar les dues coreografies en diferents indrets del barri de la Teixonera, el Coll i Gràcia. Properament es mostraran els resultats i s'obriran les votacions.


Bases de participació Dansa en Vídeo

No hay comentarios:

Publicar un comentario