Páginas

domingo, 26 de enero de 2014

Tot torna a començar

Després de mesos sense actualitzar ja anava sent hora. Ha començat un nou any ple de nous projectes que afrontar i, que de ben segur, ens portaran molts bons moments. Les Taxodance afrontem un nou curs i així el volem començar amb vosaltres:

Foto: Javier Chamizo
La llibertat està en la dansa. Quan sentim la música deixem de banda el soroll de l'exterior i ens endinsem en un univers paral·lel, on els problemes deixen de tenir sentit, on la màgia de la melodia ho avarca absolutament tot. Quan ballem sentim la llibertat del nostre cos que es compon d'impulsos, de recepcions, d'estímuls, de inèrcies... Només queden els sentiments. No ens importa com sigui la música, lenta o rítmica, el nostre moviment ens duu a un món lliure on tot és segur.

Foto: Javier Chamizo
El millor de tot és que no estem soles, ballem juntes, no es veu, però entre nosaltres existeix un fil d'unió invisible i fort que fa que totes ballem al mateix compàs. Cadascuna ho fa com sap, millor dit, ho fa com ho sent. No ens condiciona ni l'edat, ni els gustos, ni les creences... El més important és que quan la música sona el temps només és nostre. El moviment és intens i costós. La adrenalina està pels núvols i l'ambient s'ha contagiat de la nostra felicitat.


Quan la música para, tot torna a la realitat, però a una realitat ben dolça. Tot són rialles, xiuxiuejos a cau d'orella, mirades massa còmplices, moviments que ho diuen tot, interrupcions properes... i així, els minuts s'esvaeixen mentre nosaltres seguim en la nostra realitat.

Foto: Javier Chamizo

4 comentarios:

  1. Sonia, gracias por expresar con palabras todo lo que sentimos con la danza, al bailar, al transmitir nuestras emociones, sentimientos...

    ResponderEliminar
  2. Gracias a vosotros por dejarnos compartir con todo el barrio nuestro sentimiento por la danza!

    ResponderEliminar
  3. Gracias por las palabras dichas pero, sobre todo, gracias por las que no dices porque yo las siento igual! Te quiero <3

    ResponderEliminar